torsdag 24 juni 2010

Torsdag

Snäckan sitter och fikar med sin stora nalle och älsklings kaninen ;)

Då har det redan blivit Torsdag och i morgon är det midsommar. Ska bli jätte roligt med god mat, träffa nära och kära och dansa runt midsommarstången ;)
Kommer även att hända lite roligheter i morgon i familjen som ännu är hemligt. Kommer att bli så roligt. Avslöjar vad det är i morgon....

Dagen inledde med en frukost inne i byn för mej och snäckan med min kära vän J och hennes lilla Trine.
Blev även en tripp till en blomsterhandel i närheten som hade 30% på alla krukor, vaser,ljuslyktor, ljus mm. Blev lite smått och gått som hängde med hem.

Älskling slutade vid lunch från jobbet i dag och fortsatte jobba på med vårt staket bygge. Så skönt att snart ha det klart. Jag och snäckan planterade lite fler jordgubbsplantor undertiden. Planterade några plantor förra året men kände att jag ville ha några fler.
Är ju underbart att gå ut i trädgården och plocka sina egna jordgubbar på sommaren.

Lite senare i eftermiddags blev det en tripp till Växjö för min del för lite shopping inför midsommar. Blev även shopping på Toysrus till snäckan. Behövde lite uteleksaker nu när man är ute så mycket. Så det blev en trehjuling, cykelhjälm, rutchkana, piknikbord, pool, och massa bollar och sandleksaker. Kunde inte låta bli att köpa hem lite andra leksaker till snäckan som hon kan ha inne ;)

Ha en bra Midsommar i morgon vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar